Skip to form

A.S.R.V. Nereus

abactis@nereus.nl

image

Aanmeldingsformulier Oud-Nereus

Als donateur wordt u automatisch lid van Oud-Nereus. Als Oud-Nereïd wordt u uitgenodigd voor Oud-Nereus activiteiten, zoals o.a. oud-ledenborrels (Varsity, KHB) en feesten. U krijgt toegang tot het ledenbestand IOE, het beeldarchief van Nereus, de Facebookpagina en Linked-In. Tevens krijgt u jaarlijks het Nereus Magazine thuisgestuurd.

Middels dit formulier geef ik aan graag gebruik te willen maken van een automatische incasso voor mijn donatie aan Oud-Nereus. Dit zal inhouden dat mijn donatie jaarlijks in de maand november wordt afgeschreven. Ik kan mijn donatie te allen tijde wijzigen of opzeggen door contact op te nemen met penningmeester@oudnereus.nl.

Ik wil doneren aan:

Oud-Nereïden doneren gemiddeld €80,- per jaar.

Jaarlijks doneer ik (tenminste €35,-):

Doorlopende SEPA-machtiging
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan:

- De Amsterdamsche Studenten Roeivereeniging (A.S.R.) ‘Nereus’ om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om uw jaarlijkse donatie voor  ‘Oud-Nereus’ van uw rekening af te schrijven.
- Uw bank om doorlopend een door uzelf gekozen bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de A.S.R. Nereus.

Mocht u het niet eens zijn met deze afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. 

Gegevens Incassant
A.S.R. Nereus                                
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
Nederland
Incassant ID: NL31ZZZ405316260000

Handtekening

Choose how to sign

Datum

Date Picker

Oud-Nereus wil zich in de toekomst meer richten op de grote professionele netwerkmogelijkheden die het tot haar beschikking heeft. We willen u daarom vragen uw huidige bedrijf en functie met ons te delen.